2016. március 30., szerda

Az első tulipánok

A jó idő előcsalogatta a korai tulipánokat is! Tavasz van!!! Tavasz van!!!
 

2016. március 17., csütörtök

Krókuszok

Szerencsére még mindig van, nyíló krókusz. Nem tudom őket megunni, olyan szépek!!
 

2016. március 14., hétfő

Ajándék

Nővérkémnek születésnapja van. Nagyon szépen és nagyon sokat varr és a régebben ajándékozott tűpárnát már elhasználta. A karácsonyra kapottba pedig nem hajlandó tűt szúrni:)) Úgyhogy tűpárna készítés volt a feladat. Szokásos utolsó utáni pillanatban tudtam nekiállni. Még régen találkoztam ezzel a kis mintával, de nem rég Zóránál újra szembe jött velem. Olyan kis aranyos:) Mivel tudtam, hogy két éjszakám lesz elkészíteni, nem sűrű szövésű vászonra hímeztem, nem láttam volna, így is jópárszor vissza kellett bontanom. Tanúlság, nekem nem megy az éjjeli öltögetés. Így picit nagyobb lett a minta, de ez egy tűpárnánál nem hátrány:)
Ilyen lett a végeredmény. Remélem tetszeni fog és végre tűt is rak bele:))

2016. március 13., vasárnap

Csak hogy ne unatkozzunk

Gondolkoztunk mivel is tudnánk elütni ezt a 4 napot. Végül úgy döntöttünk nem árt egy kis testmozgás. Az egyik melléképületet szeretnénk garázzsá alakítani, így kalapács alá került:))) Sok-sok bontás van még hátra. De a rombolás után következik az építés (ha végre ideér a kőműves)!

2016. március 7., hétfő

Végre a helyén

Hétvégén végre a helyére került a madáretető/ madárodu. Nagyon mást ebben a hol esik, hol nem időben nem is tudtam csinálni. A napocska fél órára megajándékozott a sugaraival, úgyhogy lencsevégre is kaptam az én kis "drágaszágom".
Jaajjj, bele vagyok szeretve:)))

2016. március 2., szerda

Ez az én formám:)))


Szépen haladok a babatakaró horgolásával. Épp örömködtem magamban, hogy talán egyszer az életben valamivel időben el fogok készülni. Erre felhív a kis barátnőm és elújságolja, hogy lehet, hogy mégis kisfiút vár:)))))))