2015. október 26., hétfő

Boldogság

Csodás hétvégénk volt. Kint voltunk a tanyán, ami már magában is boldogság:) Diót szedtünk, falevelet gyűjtöttünk, tettünk-vettünk. Tegnap pedig a kis családom is kijött, úgyhogy igazi feltöltődés volt ez a pár nap. Nevettünk, játszottunk, óriásit csatangoltunk a környéken. Olyan szép idő volt, öröm volt kint lenni és gyönyörködni az őszi természetben. A gyerkőcök nagy örömére rengeteg kalandban volt részünk. Láttunk őzeket, nyulakat és rókalyukakat is találtunk:)
Szombaton nekiálltam diót pucolni, mondhatom meg sem látszott a kupacon, hogy másfél órát törögettem:) Lesz elfoglaltságom az elkövetkezendő hetekre:) Bár szeretek behúzódni a kályha mellé és bontogatni a diókat. Közben elmerengek, gondolkozom. Jó egy kicsit elcsendesedni.
A dióhéjból Kifli és levendula ötlete alapján készítettem néhány babát a kislányoknak. Örültek neki. Bár a rókalyukakat nem tudtam lekörözni, de nem is ez volt a cél:)
Csak megérkezett a szép őszi idő. Mindenkinek legyen nagyon szép, vidám hete!!!
 

6 megjegyzés:

Monika írta...

Nagyon jólesett nekünk is ez az igazi őszi idő!!!!!
Örülök,hogy nektek is szép hétvégétek volt!
Édesek a dióbabák!

Aranyalma írta...

Nagyon örülünk mi is a jó időnek!!!!

A diópucolásból nekem már kezd elegem lenni. Nálunk azért is haladhatatlan folyamat, mert valahogy több kerül a pocakba pucolás közben, mint a tálba:)

Mesi írta...

De jók ezek a babák!

BoGyo írta...

Mamka: Köszönöm! Szerencsére maradt a jó idő, a hétvégi örömök pedig tartják bennem a lelket, hogy az irodában kell kuksolnom:)

Aranyalma: Mi is versenyt eszünk a kutyesszel:)) De a dió győz, lett 3 nagy láda, úgyhogy lesz dolog bőven.

Mesi: Köszönöm! Nekem is úgy megtetszettek, készítek belőlük karácsonyi változatot is szerintem.

tubaroza írta...

Jaj de édesek a dióbabák!!Mi is poz hasonlót gyártottunk ma, de én egy párat eltaktam a karácsonyfára is;).

BoGyo írta...

Virág Lovas: Szerettel üdvözöllek:) Nekem is tetszettek, remélem a kislányok is szivesen játszanak vele. Tervben van egy karácsonyi adag is, kedves kis díszek lennének.