2015. október 18., vasárnap

Két eső között


Egy kicsit már elegem van a folyamatos esőből. Bár a fűmagoknak jót tett, nagyon szépen beindult a növekedés. Ma két eső között egy kis séta is összejött. Napos októbere vágyom:(


5 megjegyzés:

Juhmeli írta...

Meglesz az! Sőt, novemberben is sütkérezhetünk még bőven. Már csak 2 napot kell kibírni állítólag a huzamosabb napocskáig. Még jó, hogy esőben is van madárdal és színes levél, aminek örülhetünk. Tudom, hogy te is észreveszed és értékeled az apróságokat, erről mesélnek a képeid is.

Juhmeli írta...

Azt a kis szarvacskás ibolyát nagyon szeretem, évekig felbukkant a kertben itt-ott, ahova a szél fújta a magját. Kedves arcocskájának mindig nagyon örültem bárhol is mosolygott rám.

BoGyo írta...

Próbálom meglátni a jó oldalát az esőnek is. Kell a földnek, a fűmagunk örül neki:) De egy kicsit már besokalltam, pláne, hogy megint esik >:( Nem baj, felhők felett mindig kék az ég, egyszer majd csak kisüt a nap.
Nagyon szeretem én is ezt a kis virágot, eddig vad árvácska néven hallottam. Ezt szoktam télre ültetni a virágládákba. Olyan jó rájuk nézni a szürke téli napokon, ők akkor is virulnak, mint vmi kis pillangó. És szerencsére tényleg könnyen szaporodik, jó pár ültetés "saját nevelés" :))

Névtelen írta...

Fúj ez a sok eső és igen a növényeknek kell, mi pedig nem tudunk mást csinálni: eltűrjük.

BoGyo írta...

"Szegény kis ürge, egy darabig tűrte..." :)