2016. december 12., hétfő

Hétvégi mókolás


A horgolós kosárkámban tengődött ez a rongyika egy jó ideje. Még nyáron kezdtem el, de vmiért félreraktam. Hétvégén végre befejeztem. Nem lett tökéletes szokás szerint, de azért remélem örülni fog a kis gazdája.
A csodaszép időt kihasználva rengeteget sétáltunk, majd az esti teázós bekuckózáshoz készült egy kis linzer. Nyugis hétvége volt, feltöltődtem kicsit:)

13 megjegyzés:

Monika írta...

Mindenki tünemény a fotókon,de az a linzer nagyon izgalmas! Miféle mintázód van?????Gyönyörű!

BoGyo írta...

A Tchibo-nál találtam rá. Én is nagyon szeretem. Egy egyszerű linzer tésztát is úgy fel lehet vele dobni.

Névtelen írta...

A micsodaaa, rongyika:??? :-)))) kinek készült?
Ez a nyomda akkor egyben kiszúró is? Volna egy képed amikot már megsültek a kekszek? Milyen recept szerint dolgoztál a tésztával?

Zóra írta...

A rongyika színei nagyon tetszenek! A sütemény mintázód pedig egyszerűen pazar... a kis rénszarvasod meg egyszerűen imádni való! :D ♥

BoGyo írta...

Emőke: Dudus:)) Csak nem tudom ki-hogy ismeri:) Csak mintázó, külön kell kiszúrni a formát. Egy pohárral oldottam meg, nincs ekkora pogácsaszaggatóm, elég csálék lettek, de sebaj. A tészta pedig sima linzer tészta. Nem vagyok nagy sütis, de ezt szeretem:)
Zóra:Köszönöm! Pedig egy kicsit kényszer választás volt, ezek voltak itthon, de szépen mutatnak együtt. A kis rénszarvas megmutatta bohókás kis lelkét ezen a képen, nehogy már egyenes agancsokkal fotózkodjon:)

Névtelen írta...

Dudus:-D ne haragudj, de olyan jókat nevetek ezeken a szavakon. A lányomnak nem voltak ilyenjei, ott voltam én. Valószínű ezért nem ismerem ezeket az alvós segédeszközöket:-)

BoGyo írta...

Nekem sem azért volt, mert magamra voltam hagyva:)) Csak én imádtam szimatolni és az ujjaimmal morzsolgatni.

Monika írta...

Nézegetem a tchibo oldalát, de a sok dolog között nem találom ezt a mintázót. Milyen néven futott,ha megkérdezhetem? beleszerettem.:)Köszi!

BoGyo írta...

http://www.tchibo.hu/keksznyomda-keszlet-p400093078.html
De ahogy látom elfogyott:((( Tegnap még volt:((

BoGyo írta...

Nézd csak Mamka! Hátha itt találsz megfelelőt:
http://www.sussvelem.com/sutipecset

Névtelen írta...

A lányomnál ezt a szerepet az én hajam töltötte be;-))))

BoGyo írta...

Aranyos lehetett!! Volt egy kis cimborám, ő meg az anyukája fülét morzsolgatta örökké:)))De úgy hozzászokott, hogy később bennünket is elkapott egy fülezésre:)))

Névtelen írta...

:-DDD