2013. november 25., hétfő

Hideg van

Megérkezett a hideg. Esik az eső, hó egyszerre. Nem túl szívderítő kinézni az ablakon. Aludni tér a természet.
Szerencsére hétvégén még tudtunk kint tenni-venni. Rendbe szedtem a kertet, illetve tegnap az egész délutánt kint töltöttük. Jó volt kihasználni a száraz időt. Ricsinek is nagy nap volt a tegnapi, életében először találkozott lovakkal. Ráadásul egyszerre néggyel. Az egyik barátainknál voltunk délután, nekik van 4 gyönyörűségük. Szerencsére jól fogadták egymást, bár ez a kis majom kutya meg van róla győződve, hogy ő minimum elefánt méretű. Simán szaladgált a lovak körül, ill. bosszú hadjáratot próbált végrehajtani, amikor az egyik egy csöppet rálépett a lábára. Szerencsére nem lett baj.
Van egy kis kaukázusi-moszkvai kölyök kutyusuk, nagyon mókás volt az első találkozás. A kis kölyök háromszor akkora, mint Ricsi:) Szerencsére gyorsan összebarátkoztak és a délutánt a pacik egrecíroztatása után a szénabálákon való hempergéssel töltötték:)
Ricsi és "kis" barátja. Sajnos elmosódott a kép, de folyamatosan rohangáltak, nem tudtam rendesen fotózni őket:))
A házikó idei munkálataival végeztünk. Nagy-nagy örömünkre a Jézuska hamarabb járt nálunk és hozott 2 redőnyt:))
Végre felkerültek a falra a kedvenc képeink, lassan előkerülnek a dobozokból a kis személyes dolgaink, úgyhogy most már otthonosan érezzük magunkat, kezdjük belakni a kis házat. Jó érzés este, amikor ropog a tűz a kályhában, és barátságosan megvilágít mindent.
Szép hetet mindenkinek!

2 megjegyzés:

Juhmeli írta...

Gratulálok a redőnyökhöz, nagyon jó örömök ezek! További jó belakást, készülődést!

BoGyo írta...

Köszönjük:)