2014. november 25., kedd

Ezt is megértük

Pénteken végeztek a festők. Azóta folyamatosan suvickolok, de még van hátra egy kicsi.
Végre szépen lassan a helyükre kerülnek a dolgaink. Hiányoznak még a radiátorok, és a konyhabútor, de majd ezek is meglesznek egyszer.
A mi szerencsénk, hogy elkalibrálódhatott a festékkeverő gép és a már használt és ismert színek helyett pár árnyalattal eltérőbbet kaptunk:/ Egyik szemem sír, a másik nevet. Ez van, én már nem variálok. Örülök, hogy elkészültünk.Az elmúlt pár hónap kicsit megviselt, nincs most erőm újra festeni:)
Jó végre a meleg padlón csoszogni, lehuppanni a kanapéra, leülni a konyhaasztal mellé:) Nekünk nagyon tetszik a végeredmény.
Ilyenek lettünk. (Sajnos csak éjjel jutottam oda, hogy kattintsak néhány képet, így nem igazán jönnek vissza a színek. De kellemes, meleg hangulatú kis otthon lett:)
Ez a nappali-előszoba átjáró. Itt korábban egy meglehetősen alacsony dupla ajtó volt. Ezt próbáltuk kicsit magasítani, illetve megszüntettük az ajtót, így kicsit szellősebb lett.
Ez az előszoba, szemben a konyha ajtóval. Korábban egy boltíves átjáró volt, illetve sokkal nagyobb volt a helyiség. De mivel a jobb oldalon lévő falat kintebb hoztuk, hogy nagyobb legyen a mögötte lévő fürdő, így egy kisebb, de használhatóbb előszobát kaptunk. A konyhára inkább tettünk egy üveges ajtót. Nagyon nem szeretem, ha rántotthús illat terjeng az egész házban. Így az illatok ott maradnak, a fény viszont átjut:)
Előszoba fordítva. A puff mögött lesz a radiátor. Ez az a barna szín, ami nem teljesen olyan lett mint terveztük. Életben szebb, a fotó nem igazán jól adja vissza. Szerethető szín, de azért sajnálom kicsit, hogy nem az, amit kigondoltunk.
A fürdő is csodaszép lett, de arról nem tudtam értékelhető képet csinálni, úgyhogy majd ha nappal odajutok, hogy kattintsak párat:)
Szóval ilyenek lettünk. A konyhát még nem mutatom, ott még takarítás folyik:))



4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagy-nagy elismerésem, hogy a eljutottatok idáig! Ez vagányabb volt, mint a vadvízi evezés vagy a bunji-jumping. :) Szinte a szakik ténykedése ellenére. (A szüleimnél egy 10 napos munkát húztak el 2,5 hónapra, pl. elmérték a bejárati ajtót, és a legnagyobb nyugalommal kiverték volna a keresztgerendát, hogy beférjen a túl magas példány. Csoda, hogy nem rombolták le a házat... Még nekik állt volna feljebb, hogy a saját hibájuk miatt új ajtót kellett csináltatniuk. Nehéz menet ez, sajnos.)
Elismerésem még egyszer! :) :) :)
Brigi

BoGyo írta...

Köszönöm Brigi:)
Őszintén szólva, nagyon örült a szívem, amikor becsuktuk mögöttük az ajtót:))) A takarítás, rendrakás már felüdülés az eddigi melók után.
De nem panaszkodom, valahogy fel kellett újítani a régi rendszert és ez ezzel jár.
Édesanyádék is örülhettek akkor a hozzáértő mestereknek:(
Szép napot Neked!!

Juhmeli írta...

Már jártam itt kukkolni, de most végre jut pár sor is. Nagyon szépek lettetek, tényleg tetszik, nagyon üdítő látvány és mégis nyugis. Majd jó lesz nézni, ha hagyod persze, amikor a kezdeti sterilitás megtelik élettel. Khmmm, rendetlenséggel, sáros cipőkkel, stb., stb. Persze lehet, hogy ez csak nálunk van így.;) Veletek együtt örülök. Konyha mikor? Még mindig a garázsban kempingeztek?

BoGyo írta...

Köszi Meli! Óóóó, van nálunk is "élet":)) A konyha készülőben, 3-4 hét talán és végre bekerülnek a garázsból a másfél éve bevitt dobozok:))
A garázsból beköltöztettük a tábori konyhát, így végre nem fagyoskodunk. Azért így egy cseppet komfortosabb. Ezt a pár hetet vígan kibírom. Alig várom, hogy végre süthessek-főzhessek és mosogathassak:)))