2015. augusztus 18., kedd

Kutyás segítséget kérnék

Esetleg tudtok valamilyen praktikát szagtalanításra? Ricsi játszópajtása tegnap sikeresen meghempergőzött vmi dögben. Iszonyú szaga lett. Megfürdették de továbbra is illatozik rendesen. Nem tudtok valamit, amivel le lehet szedni róla ezt a bűzt? Köszönöm előre is:))

8 megjegyzés:

Aranyalma írta...

Szódabikarbónás vízzel jól meglocsolgatni ameddig csak engedi, rendesen leöblíteni, aztán paradicsomlével jól bedörzsizni, majd lemosni.Mindkettő remek szagtalanító . Az ém pumim is imádott mindenben fetrengeni a ló és tehénkaki volt az elsőszámú kedvence. Imádtam a kakis szalmát kiszedni a hosszú szőréből.

BoGyo írta...

Köszönöm a gyors segítséget!!! Továbbítom szegényeknek, mert meglehetősrn nehéz egy légtérben kenni a kutyival:)))

Névtelen írta...

Előző Bettánk is vizsla volt. A telken az erdőben talált egy szarvastetemet, természetesenjól meghempergőzött/ milyen hülye szó:-D/és persze büszkén vonult be a házba, hogy most aztán Ő...! Ne tudd meg milyen szaga volt. Elkaptuk, a babakádban simán tusfürdővel megfürdettük/ semmi baja nem lett/,el is tűnt a rémes szag, de utána vizesen azonnal a porban hempergett ,majd újra a szarvas tetemben:-P

Névtelen írta...

Bertánk természetesen

Névtelen írta...

:-DDD

BoGyo írta...

:))) A kis ügyes! Itt is hasonló bűzös helyzet van. A büdi hempergés után volt sárban hempergés, biztos ami tuti alapon. De sajnos a fürdetés után is maradt a szag:)) Mondtam nekik, hogy akasszanak rá egy csomó wunderbaumot:))

Névtelen írta...

:-D

Monika írta...

:) Nekem csak alapból büdi a kutyink,néhány nappal a fürdetés után már, így hálásan vettem az ötleteket!