2015. szeptember 15., kedd

Fenébe

Tegnap volt az építész. Sajnos nem jó híreket kaptunk. Nem megvalósítható az előszoba elképzelésünk:"""(((
A maximális szélessége 1,4-1,5 m lehet. Remek. Az a baj, hogy több probléma van. A jelenlegi bejárat előtt, jelenleg egy fedett terasz van, ami alatt a kis pincénk található. Sajnos annak idején ezt az egész terasz dolgot nem szabályosan építették a tulajok. Nem megfelelő a mérete, túl közel van a szomszéd házhoz. Nekünk a pincében van lenn az összes gépészet. Szóval még az sem egyszerű, hogy fogjuk és elbontjuk az egészet és a megfelelő méretűre kialakítjuk. A lehetőség ennyi: terasz elbontása, pince méretének minimálisra csökkentése, hogy a gépészeti cuccok ott maradhassanak, ne kelljen újra gáztervet csináltatni és mindent áthelyeztetni, bár nem is lenne hova, utána hozzátoldani a házhoz egy1,4-1,5 m széles kis kupszlit. A semminél persze több, viszont nem biztos hogy megéri rákölteni egy vagyont. Viszont a rusnyaság sárga drótüveges teraszunkat sem igen újíthatjuk fel, mert nem szabályos, max. fennmaradásit kap, viszont nem szabadna változtatni. A hajam égnek áll. Nem vagyok mosolygós hangulatban:(

5 megjegyzés:

Juhmeli írta...

Sajnálom, hogy nem sikerült engedélyeztetni, de biztos vagyok benne, hogy kitaláltok valamit a rusnya drótüveg helyett is. Majd megérik az ötlet.

BoGyo írta...

Agyalunk ezerrel, de tényleg főként mérlegelni kell, hogy megéri-e egy iszonyat költség pár m2-ért cserébe:( Sehogy sem jó, de majd lesz valami. Olyan még nem volt, hogy ne legyen:)

Monika írta...

Ó.:( Nagyon zűrösen hangzik.....Sejtem ,hogy milyen az a rusnya drótüveg.És azt nem lehet kicserélni?

BoGyo írta...

Sajnos zűrös is:(( Sajnos meg kicserélni sem lenne szabályos, mivel nem szabályos maga a tákolmány:((

Aranyalma írta...

Remek:((( Imádom az ilyen mekkelekes dolgokat, nagyon bosszantóak.