2017. március 7., kedd

Napi öröm

Reggelente mindig a konyhában ücsörögve iszom a kávém. Közben kifelé bámészkodom a kertbe. Sok esemény van ilyenkor. Télen az etetőn, most az itatón és a szőrtartó körül.
Beindult a fészek építés. Egyik kismadár után a másik száll a tartóra, majd tova röppennek a csőrükben egy nagy adag kutyaszőrrel:) Olyan aranyosak. Örülök, hogy használják. Remélem pihe-puha fészkeket tudnak belőle készíteni.
Az itató is nagy kedvenc. Nagy fürdőzést rendeznek benne a rigók, verebek. 
Jó, hogy él a kert!

5 megjegyzés:

VRJúlia írta...

Nagyon szépen írsz! :)

Holdgyöngy írta...

Képzeld, nekem is megérkezett a Madárbarát kert csomagom. Visszaolvastalak, egy év múlva kell elküldeni a jelentést? Nem találtam erről semmit, de lehet figyelmetlen voltam. Az előbb voltam kint, a kosztosaim már nem zavartatják magukat, ha köztük járok.Kíváncsi vagyok lesz-e lakója az odúnak?

BoGyo írta...

Júlia: Köszönöm:) Pedig nagyon nem tudom visszaadni azokat agondolatokat, amik bennem vannak:) Örülök, hogy itt vagy!
Holdgyöngy: De jó! Biztos lesz lakó, még nem vagy elkésve, most kezdik csak keresgetni a helyet. Én sem találtam pontos infot, a visszaküldés dátumáról. Azért gondoltam, hogy 1 év múlva lenne megfelelő, hogy az odúról és az esetleg alkalmazott plussz dolgokról is be tudjak számolni:) Jó madárkázást Neked is!!

csakBea írta...

Ő, de jó, hogy meg tudod figyelni, amint viszik a fészek bélés anyagot! Én csak egy elhagyott fészekben láttam viszont a kutyáim szőrét,de annak is örültem :)

BoGyo írta...

Hétvégén raktam a ki a harmadik adagot. Nagyon kelendő:)