2017. november 13., hétfő

Kész a tető


Időközben elkészült a tetőnk, csak nem jutottam odáig, hogy megmutassam. (Ezek a képek sem mutatnak túl sokat, de meglehetős idő hiányban szenvedek:)
2 hét alatt készült el. Ez idő alatt volt minden. Többszöri eső, orkán erejű szél, fagy. Mióta elpakoltak a mesterek, azóta gyönyörű őszi idő van:)) Ezen valahogy meg sem lepődöm.
Szerencsére a legtöbb gerenda megfelelő volt, csak 1-2 db-ot kellett cserélni. De új cseréplécezést, párkányt, ereszcsatornát tettek fel. Le lett fóliázva és végre a sárga előtető is elbontásra került. Az udvar úgy nézett ki, mint valami csatatér. A ház előtti kis előkert meglehetősen megsínylette a munkálatokat. De beletörődtem. Tudom, hogy ezt máshogy nem tudták megoldani. A növénykéim remélem tavasszal új erőre kapnak.
Azóta hétvégente megy a romeltakarítás kint és bent egyaránt. De haladunk, rendeződünk. Mindig egy lépéssel közelebb jutunk a cél felé:)

2 megjegyzés:

Juhmeli írta...

Nincs is ennél jobb érzés, túl lenni egy nagy feladaton! Élvezzétek az új tetőt és a romeltakarítást! Egyre szebbek vagytok, örülök nektek.

BoGyo írta...

Köszi Meli!! Ez most nagyon izgalmas volt, a szélsőséges időjárás miatt. Jó pár éjszakát átpisolgtam, nem-e a földön lesz az összes cserép reggelre:))
De kész és számunkra szuper lett:)