2015. április 20., hétfő

Romboltunk

Régóta terveztük, de mindig halogattuk a "csodálatos" padlásfeljáró elbontását. Mindig volt vmi indok, amiért még meg kellett tartani. De most vége, elérkezett az idő, hogy megváljunk tőle. Egy bebúvóval lesz helyettesítve ez a szép konstrukció. Ha valamit ellenőrizni kell, akkor azon keresztül be lehet menni.
Mielőtt neki tudtunk állni a bontásnak le kellett lomtalanítani a padlást. Még az előző tulajok fent hagytak egy rakat szemetet. Rissz-rossz cserepeket és egy csomó semmire nem jó faanyagot. A fa hulladékból lett egy óriási kupac, már csak fel kell aprítanunk és télen meg is lesz egy jó pár heti tüzelőnk:) Az egyéb törmelékek pedig szépen megnövelték a sittkupacunk méretét, most már rendelni kell egy konténert, mert elég vészesen fest tőle az udvar:)
A szomszédok teljesen kétségbe voltak esve, hogy elbontjuk. Nem értették, hogy akkor hogy fogunk feljárni és felvinni dolgokat? Na ez az! Nem viszünk fel semmit! Ami egyszer elindul a padlásra, sosem jön le és csak gyűlik-gyűlik. Akkor a kuka felé is megindíthattam volna. Sajnos volt részem ház kipakolásban, és ott megfogadtam, hogy semmit nem viszek fel a padlásra. 
A héten jön a bádogos kijavítani az ereszcsatornát és az egyéb hiányosságokat. 
Van kutyaól, nincs kutyaól.
Jaj, mennyivel jobb így ránézni:)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen, szuper, mutatós is így, de.....ha nem viszel fel semmit a padlásra, akkor hogy fogok én felmenni kincseket keresni? Imádom a padlásokat, ott mindig lehet valami jót találni.
Viccet félretéve: örülök, hogy ilyen szépen haladtok:-)

BoGyo írta...

Nálunk nem sok kincset találnál:( Még nagyon kicsi voltam, amikor a nagyszüleim elköltöztek és nagyon homályosan de rémlik a hatalmas padlásuk, teli nagyon régi dolgokkal, utazóládákkal és egyéb szép dolgokkal. Kár, hogy nem most lehetek ott.

Juhmeli írta...

Pörögtök rendesen. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy remélem nálunk is ilyen flottul mennek majd a dolgok, ha elkezdjük.