2016. május 2., hétfő

Tavaszi reggeli

Spenót, metélőhagyma és retek. Minden frissen a kertből:) Meglocsolva egy kis citromlével, egy pici olajjal és már ropogtathatjuk is ezt a finom vitaminbombát:)

5 megjegyzés:

Emőke írta...

Csodálatos kollekció, a kertész legnagyobb öröme amikor beérik munkája gyümölcse ... vagy zöldsége;-)

Zóra írta...

Ah, de gyönyörű kompozíció! ♥

csakBea írta...

Nagyon szép egészségesnek, ropogósnak látszanak!

csakBea írta...

Nagyon szép egészségesnek, ropogósnak látszanak!

BoGyo írta...

Köszönöm! Először életemben sikerült finom retket termelni. Ropogós, egészséges, nem csípős. Úgy örülök neki. A spenót is olyan finom, hogy inkább nyersen eszem. Örömködöm nagyon:)