2014. március 17., hétfő

Változó idő

Hétvégén volt mindenféle idő. Napsütés, kellemes meleg, orkán erejű szél, eső, fogvacogtató hideg.
Kutyasuli után, amíg még elviselhető idő volt, kint tettünk-vettünk.
A párom kivágta a régi oszlopos tuja sövény maradékát. Sajnos egyre inkább száradtak, nem tért vissza beléjük az élet:( Menniük kellett. Így most egy csöppet kopár az udvar és premier plánban látszódunk, de valamit valamiért. Sajnos a kerítést muszáj lesz megcsinálni a szomszéd felől, mert nagyon vacak állapotban van. De ha ez elkészül kezdődhet az ültetés:) (bár nem tudom mikor). Nagyon türelmetlen vagyok, mert legszívesebben most rohannék növényekért, nehéz visszafognom magam és kivárni amíg elkészül:(((

Mogyorót metszettünk, borostyánt irtottunk. Kezd alakulni az ősdzsumbuj:)
Elkezdtek nyílni a nárciszok. Olyan kis szépek! Illetve a rózsa iskola is szépen alakul. Egy vessző nem jutott semmire, a többi nagyon szépen hajt. Remélem így is marad ez az állapot. Lelki szemeim előtt már látom a sok-sok virágzó bokrot :)
A suliban jól haladunk. Vasárnap volt egy próba vizsga, az azon nyújtott teljesítmény alapján átmegyünk:) Nagyon megdicsért bennünket az oktató. Csak a helyben maradásra kell rágyúrni, hogy 2-3 percig menjen és akkor minden ok lesz, remélem:) Ügyes kis kutyám, olyan sokat alakult:)

3 megjegyzés:

Monika írta...

Olyan jó látni a virágzó kis növényeket!!!

BoGyo írta...

:) Jó, hogy újra színesedik a világ.

Eszterkertje írta...

Örömmel olvasom a jó híreket a "rózsagyerekeidről" :o)