2014. október 3., péntek

Örömkönnyek

Tavaly akkor ejtettem egy-két örömkönnyet, amikor pár hónap után nem kellett hosszabbító, hogy valahol világítsunk, csak fel kellett pöccinteni a kapcsolót. Hihetetlen érzés volt.
Tegnap este pedig, amikor megláttam ezt:
Meglehetősen későn értem haza, nem tudtam hogy haladtak a mesterek. De amikor beléptem és bekukkantottam ellenőrizni, hogy hogy állunk, elállt a szavam. Pláne akkor, amikor a pincében megláttam a felszerelt bojlert, fürdésre kész állapotban:))) (Még jó, hogy a gázkazán mellé, biztonság kedvéért beraktuk a bojlert, különben még csak várakozó állásponton lennénk:) Erre nem számítottam. Azt hittem, este a szokásos "fürdőházas" projekt lesz.
Úgyhogy éjjeli gyors takarítás után felavattam a fürdőt!!! Juhuhuhuuuuu!! El sem tudom mondani mekkora boldogság volt! Ugyan még nincs kész, várjuk a festőt, a villanyvezeték sincs még befejezve, de használható!!! 
Ma reggel is meg van a napi boldogság. Telefonáltak a gázművektől, hogy ma kijönnek rákötni a házra a gázt. Remélhetőleg utána a papírozás már gyorsan fog menni. 

"... ha el nem múlna, ami rossz, hogyan gyühetne, ami jó?"
(Fekete István)

12 megjegyzés:

csakBea írta...

Nagyon szép lett!

Juhmeli írta...

Nézd, tiszta bolond vagyok. Itt ülök és teljesen meghatódtam, úgy örülök nektek. Mellesleg pedig, tök jól is néz ki. Az új zuhanyzóba én is ilyen függesztett-süllyesztett wc-t szánok, majd ha odajutunk én is megmutizom neked, mire jutottunk. Remélem még nem fáztok a kis kandallótok mellett, drukkolok a többi gyos projektnek. Jó nézelődést, gondolom akkor is ott állsz a fürdőben és gyönyörködsz, ha egyébként nincs is ott dolgod. Legalábbis én négy éve ezt csinálom a mi fürdőnkben. (Abban, ami készen van.) Ezt jobb lett volna elhallgatni, mert többet senki nem áll szóba velem. De az öröm szószátyárrá tesz.:)

BoGyo írta...

Bea: De örülök Neked! Olyan rég nem hallottam Rólad! Remélem jól vagytok Ti is és a kutyeszek is!! Sajnálom, hogy nem olvashatlak már!

Meli: Tündér vagy:)) Szerencsére még elég a kis kandalló, bár szinte minden nap beröffentyük kicsit. Ha esténként hazaérünk, az ébren töltött idő nagy részét a fürdőben lévő ácsorgással töltjük, vagy ha nem ott vagyunk, akkor az egyelőre romokban heverő konyhában ácsorgunk és álmodozunk:))
Az idei felújítási munkálataitokba is engedhetnél egy kis bekukkantást:))) Biztos nagyon szépek lettetek!

balu28 írta...

Ugye mondtam, hogy szép lesz?! Most veletek örülök...

Névtelen írta...

Szuper!Ne sírj,mosolyogj!Veled örülök!
Várom az ökoötleteidet a fürdőkabin ajtó tisztítására/én spec megőrülök tőle/

BoGyo írta...

Nagyon köszönöm a bíztatásotokat! Nagyon jól esik!
Zuhanykabin tisztításra nálam egész jól bevélt az ecet vagy citromsav. A spricnis üvegbe kevert házi tisztítót pedig nagyon szeretem. 1 rész víz, fél rész ecet, egy kis mosogatószer. Szépen lehet vele takarítani. Miután lesikáltam, leöblítettem, száraz ronggyal áttörlöm. Ez a kence szinte mindehol használható. Fürdő, konyha, akárhol. Ha pedig vki nem szereti az ecet erős szagát, citromsavval is ugyan ilyen jó eredményt lehet elérni. Annyi, hogy az ecet fertőtlenítő hatású is.

csakBea írta...

Sajnos már teljesen kutyátlan vagyok :(

Névtelen írta...

Köszönöm, megpróbálom!

BoGyo írta...

Emőke: Remélem beválik!
Bea: Jaj, nagyon-nagyon sajnálom! Mi történt? Nagyon nehéz lehetett Nektek! :(((((

csakBea írta...

Idősek voltak már, szívbeteg lett mindkettő egymás után.
Nehéz volt. Még most is az.

BoGyo írta...

Úgy sajnálom!!! :(((

csakBea írta...

Köszönöm.