2015. január 1., csütörtök

Új év!

2015 van. Eszméletlen. Repülnek az évek. Remélem ez az év mindenkinek sok örömet, jó egészséget, nevetést és sok szeretetet tartogat!
Gyerekként mindig tettem néhány fogadalmat, de leszoktam róluk. Csak kívánságaim vannak. Hogy de jó lenne nyáron elmotorozni ide-oda, jó lenne ha erre-arra lenne idő. Majd év végén megint megállapítom, hogy elrepült velem az év és semmire nem volt idő. Azért nem vagyok szomorkás, sőt.
A jó pár éves hagyományunkat megszakítva az idén először itthon szilvesztereztünk. Sütöttünk, főztünk, élveztük a konyha és az otthon melegét. Nem úgy alakult a munkarend, hogy időben le tudtunk volna menni a tanyára sajnos. Mire fel tudtuk volna fűteni jöhettünk volna haza:( őszintén, a több hónapos túlélőtábor után nem volt huzalmam 3 napot fagyoskodni, inkább lustán itthon pöffeszkedtem. Pedig hiányzot nagyon a kis tanya. Szegény Ricsesznek is. Végig rettegte, ugatta, rohangálta az éjszakát. Borzasztóan fél a dörgésektől. Szegény hajnalra teljesen kimerült, most horkolva alszik. 

A környékünkön mindenki elhatározhatta, hogy ő csinálja a legnagyobb tüzijátékot, volt durrogás rendesen. Mi meg szépen hol az egyik hol a másik ablakhoz szaladva végig néztük mind. Szépeket láttunk. De jó, hogy végre csönd van:)
Új év, régi kívánságok, majd meglátjuk mi lesz belőle:)

2 megjegyzés:

Monika írta...

Mi is itthon voltunk,jó volt.Olyan bőségeseket ettünk az elmúlt héten,hogy csak forralt bort csináltam és néhány falatot.
A kutyusunknak ilyenkor a garázsban van a kuckója már hamar, adtam neki.-félve-Remotív-orbáncfű tablettát, gyógynövény, de hatott rá.Sokkal jobban bírta.:)Elálmosodott tőle.Időnként azért megnéztük,hogy jól van-e?:)

BoGyo írta...

Sajnos nagyon élvezzük az új sütőt:) Mindig jön egy ötlet, hogy mit kellene kipróbni. Na mindegy, ha beindulnak újra a dolgos hétköznapok úgy sem lesz idő enni.
Olvastam kutyusoknak való természetes stresszoldókról. Örülök, hogy Nektek segített!! Szegénykéknek ezek az ünnepek kész rémálmok lehetnek.