2015. augusztus 28., péntek

Egy kis bökkenő

Pár napja volt nálunk egy tervező. Az előszoba beépítésével kapcsolatban kértünk tanácsot, segítséget. Nagyon jó lenne, ha a jelenleg narancssárga drótüveggel fedett kis belépőnket be lehetne építeni előszobának. Mióta megvettük a házat ebben gondolkoztunk, így terveztünk. Na de most jött a bökkenő. Sajnos az utcánk, meglehetősen sűrű beépítésű, nagyon közel vannak a házak egymáshoz, és az engedélyezett védőtávolság 4,5 m. Na nekünk nincs annyi, mert a terasz alatt van egy kis pince, és annak a széle 3,5 m-nél van:((( Jaaaaaaj, ez nem jó hír. Annyira hiányzik az a helyiség.
Még egy reményünk van, hogy mivel a ház megépülése óta meg van ez a fedett belépő, ami minden bizonnyal látszik a légifelvételeken is, hátha adnak rá fennmaradási engedélyt, akkor talán be lehet építeni. Úgyhogy most van bennem egy kis félsz, hogy mi lesz így a terveinkkel, hogy tudjuk ezt megoldani. De pozitív vagyok! Biztos ezt az árkot is sikeresen átugorjuk! Azért szorítsatok kérlek:)
 

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drukkolok... De jó kis tervező program!
Látom a képen a Ricsinek álcázott másik kutya a legjobb helyett foglalja el a nappali szegletében;-)))))

Fernel írta...

Ó, te szegény :( Hátha lesz valami megoldás.
Nálunk meg képzeld el, hogy zártsorú beépítés van, egybe vannak építve a házak. Nem hogy 4.5 méter nincs, de nulla méter távolság van. A bejárat csak egy egy ajtó, az én előszobám fala mellé van építve a szomszéd ház külső fala. Ennek okán egy 1.25 széles folyosó az előszoba, onnan lehet kimenni az udvarra is. Helyi adottság :( Utálom is eléggé.

BoGyo írta...

Emőke: köszönöm! Szeretem ezt a progit, pofonegyszerű, de egész jó eredményt lehet vele elérni. A valóságban is ott fekszik Ricsi, ha ég a tűz a kályhában:))) Néha nem is értem, hogy nem sül meg, olyan meleg tud lenni a kis teste:)
Fernel: köszönöm a bíztatást! Furcsa beépítéseket tudnak kitalálni az biztos. Nem fudom, hogy ilyenkor csak az utcakép jár a fejükben, hogy milyen jópofa lesz úgy, vagy esetleg az élhetőségre is gondolnak.

Névtelen írta...

Gyöngyike, email-ben kérlek küldd el a program nevét, az email címem az oldalamon jobb oldalon, felül, a lány képére kattintva;-)
Köszönöm!