2016. szeptember 3., szombat

Meglepetések a kertből

Kicsit el vagyok havazva mostanság, szegény kis kertemre sem annyi idő jut, mint amennyit szeretnék. Így eshetett meg, hogy nem vettem észre egy gyönyörűen megnőtt hajnalkát a kerítés tövében.
Valószínű egy kis madár szórhatta el a magot, mert nem én ültettem. De gyönyörű! Örülök, hogy itt van:)
Gyerekkoromban, ha valahol ástunk, mindig reménykedtem, hogy előtűnik valami kincs. Sosem találtam semmit:) Az udvarunk egy-egy ásás alkalmával mindig meglepetéseket tartogatott. Sajnos mindenhol elásott szemétbe futottunk. Pár hete feltörtük az összes betont, amiben szintén a jobbnál-jobb dolgok voltak beleszórva. Fél bicikli, kerítésdarab, lánc, ami kéznél lehetett. Remek volt:( Viszont végre egy igazi kincs is napvilágra került. Bár az örömömet nem igazán értették a többiek, de én majdnem ugráltam a boldogságtól:)
Ez a gyönyörűség fordult ki a beton törmelékek közül:
Nagy boldogan biztonságos helyre vittem. Majd később nekiálltam rendbeszedni. Amit tudtam lecsiszoltam róla. De valószínű mielőtt a betonba dobták a kályhát is megjárhatta. 
 Ez lett a végeredmény. Most már a többi kis kulcsommal együtt díszlik a házban. Csak egy kincsesbánya ez az udvar:))


2 megjegyzés:

Monika írta...

A madárka nagyon tündér volt,hogy elszórta a magot! Mindig is szerettem a hajnalkát!
Képzeld, a te blogod és Katicié nem jelenik meg a bloglistámban ,így könnyen szem elől tévesztettelek titeket sajnos. VISZONT most vissza tudtam telepíteni a blogomra a számlálót és látom melyik blogról jöttek a látogatók.Ez azért is jó, mert így újra visszataláltam hozzád is!:)
Gyönyörű ez a kulcs! Nem is tudom,hogy milyen régi lehet? Nagyon szépen megrestauráltad!

BoGyo írta...

De örülök Neked, hogy visszataláltál!!!!