2014. augusztus 13., szerda

Ablak nincs, víz és fűtés alakulóban

A múlt heti eseménytelenség ezen a héten egy kicsit alakul. Sajnos a nyílászárós cég az eddigi évek jó tapasztalataival ellentétben még mindig nem hozta az ablakainkat:( Nem kicsit vagyok morcos. A tegnapi információk szerint a héten szállítják őket, de így is csak jövő héten tudják beszerelni :"( Nagyon remélem, hogy legalább a jövő hét biztos, és nem csak kamuznak. Elég sokáig tudok udvarias lenni, de egy idő után kipukkadok és elmondom a véleményem. Remélem erre nem fog sor kerülni.
Hétfőn kezdett a víz-gázszerelő. Úgy dolgozik mint a motolla!! A víz csövezése kész, elvileg csak rá kell kötni a házra, a fűtés is szépen alakul. A csövezés megvan, ma pedig a padlófűtés kialakításának állnak neki. Ha ő végzett jöhet újra a kőműves betonozni majd burkolni. Nagy-nagy szeretettel várom:)
Majd csak kész leszünk egyszer.
A héten valamikor időt kellene találni a burkolat vásárlásra. De egyszerűen nem tudom mikor fog beleférni. Valamint még ki kellene választani. A fürdő falára már eldöntöttük, hogy milyet szeretnénk, viszont a padlólapot még keressük. Remélem találunk megfelelőt.
Ez a ma reggeli állapot:
Fürdő-wc. Hőtükörfólia lerakva, még kell a háló, majd elkezdenek tekeredni a fűtéscsövek:)
A csodás konyhánk:) Szép, ugye? :))) Lelki szemeim előtt már látom a konyhapulton gőzölgő ebédet, a fűszernövényeket az ablakban és a lábam mellett, óriási szemekkel kuncsorgó Ricsit:))

Nincsenek megjegyzések: