2014. október 16., csütörtök

Erre jó kelni

Egy kis stop van a munkálatokban, mert a burkolónak máshol is van sos munkája, várnunk kell egy kicsit. Úgy volt, hogy hétfőn jönnek hozzánk folytatni az előszoba, konyha burkolását, vakolat javítását.
Ma korán reggel csörög a telefonom, és ki hív? A mester, hogy ha nem gond, ma jönnének dolgozni, mert a másik helyen kültéri munkájuk van és a vacak idő miatt nem tudnak semmit csinálni. Naná, hogy jöhetnek! Estére megint egy kicsit előrébb leszünk:)

5 megjegyzés:

Juhmeli írta...

Örömteli napkezdés, az már biztos. Hú, várom majd a képeket.:)

Névtelen írta...

Ez aztán kellemes meglepetés! Remélem, mielőbb tehetsz fel friss fotókat, mert akkora lesz a haladás. :) Növénykéid, új beszerzéseid érezzék jól magukat Nálad!
Brigi

BoGyo írta...

Köszönöm, hogy velem izgultok!!
Jó későn értem haza, nem tudtam már fotózni, reggel, meg majdnem elkéstem, úgyhogy megint lőttek a fotó dokumentációnak. Majd hétvégén bepótolom:)
Az előszoba burkolása kész! :)) Ezen felül vakolatot javítottak a konyhában és berakták a konyha-előszoba közötti ajtót. Jaj, úgy tetszik:)

Hedvig írta...

Jó, ha halad a munka! Tesómék háza is épp itt tart.

BoGyo írta...

Sajnos elég hosszúra nyúlt ez a felújítás etap . Szeptember közepére szerettünk volna végezni, nem úgy alakult. Nem baj, egyszer kész lesz:) Szurkolok testvéredéknek is, hogy minél előbb örvendhessenek a késznek!