2016. február 19., péntek

Csodás reggel

Reggel kikecmeregtem az ágyamból, konstatáltam, hogy még mindig esik az eső, tiszta szürke minden és nincs itthon kávé. Remek. Jó kis nap lesz. Elkezdtem készülődni és egyszer csak megszólalt az intelligens csengőnk, akit Ricsinek hívnak:) (mióta beköltöztünk még mindig nincs "igazi" csengőnk, de végül is Ricsesz mindig szól, ha jön valaki, nem is kell).
Úgy szépen pizsamában és köntösben kikukkantottam és egyből kisütött számomra a nap. Robogtam is a kapuhoz, ugyanis a postás jött és egy nagyon várt csomagot hozott!
Még jó, hogy a múltkor mondtam, hogy nagy madáretető mániám ellenére nem vásárolok össze minden félét, na de ezt a gyönyörűséget évek óta keresem! Most megtaláltam és az enyém lett. "Dráááágaszáágoom" :))))
Tánclépésekben belejtettem és nekiálltam kicsomagolni. Addig-addig gyönyörködtem, míg jól el is késtem, de fene bánja:)) Úgy örülök, mint a csuda!!!

8 megjegyzés:

Monika írta...

Most már én is kimegyek köntösben a postáshoz,bár attól függ,hogy hány óra van.:)

Ilyen nekem is kell!!!!!!!! Hékom! :) Jajj! Nem tudok ellenállni a madáretetőknek.:)
örülök az örömödnek!!!!

csakBea írta...

Nagyon szép, de ez nem inkább odu, fészkeléshez?

BoGyo írta...

Mamka: köszönöm:) Szegény postás, csak nevetett egy jót, szerencsére nem volt kellemetlen:))
Bea: ez egy kétfunkciós házikó. Télen etető, tavasszal odu. Egy két dolog be és kirakásával mindkettőnek funkcionál. De majd ha kirakom lefotózom, hogy látszódjon az oldala is:)

Aranyalma írta...

Ez nagyon édes!! Honnan rendelted?

Névtelen írta...

Teljen benne sok örömöd❤️

BoGyo írta...

Bele vagyok szeretve:) A scandinavian lifestyle oldaláról rendeltem, de a wildlifgarden-től is lehet közvetlenül. Ők készítik.

Nyözö írta...

Helyes házikó, adjon sok örömet a madaraknak is és Neked is!

BoGyo írta...

Köszönöm szépen! Remélem sok szép madárkát megfigyelhetek rajta:)