2016. február 11., csütörtök

Esti elfoglaltság:)

Miután nagy nehezen sikerült szereznem horgolótűt (már azt hittem lehetetlen küldetés lesz) elkezdtem a fonalakat formába önteni. Pamut fonállal még nem horgoltam. Először furcsa volt, de pár sor után megszoktam. Kis takarót szeretnék készíteni, remélem sikerül és a végeredmény is elfogadható lesz:)




5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mivel szép egyenletesen horgolsz, az eredmény nem szép lesz hanem gyönyörű!Egyetlen kérdésem van : a takaró négyzet alakú lesz?

BoGyo írta...

Köszönöm Emőke a biztatást! Igen, négyzet alakú lesz. Úgy gondoltam nem gond a takarónál sem, illetve ha leteríteni használják majd, amin játszhat a baby, sem lesz gond az alakjával. De ha a megajándékozottnak esetleg nem tetszene szívesen visszaveszem és kibővítem az én méretemnek, nagyon élvezem készíteni:))

Zóra írta...

Gyönyörű, harmonikus színek! Nagyon tetszik! Ilyenkor úgy fáj a szívem, hogy nem tudok horgolni.... Azt hiszem, muszáj lesz megtanulnom! :)

BoGyo írta...

Ne aggódj én sem tudok:))) De tényleg!! A youtube nagy barátom, ott olyan szépen, lassan megmutatnak mindent, hogy még én is megértem:)) de még nagyon jó a barkafonal oldalán található horgolósuli is.
Én is úgy voltam, hogy annyi horgolós dolog tetszik, muszáj volt megpróbálni:)

Zóra írta...

Köszi szépen a tippet, meglesem a barkánál! ;)