2011. június 28., kedd

Kész:)

Elkészült a nagy mű. Vagyis 90%-ban. Még ajtókat kell rá eszkábálni, de ez marad a jövő hetekre. Nagyon jó lett!!! Olyan ügyes az én kis párom, hogy el sem tudom mondani! Nagyon büszke vagyok rá!
Amúgy nagyon jól telt a hétvége. Végig kint voltunk a tanyán, építettünk, burkoltunk meg egy kicsit lazítottunk.
Megnyugodtam cukkini téren, mert újra nőnek rajta pici termések és egyenlőre nem úgy tűnnek, mint akik le akarnak száradni. Viszont az erkélyes paradicsomoknak elkezdett foltosan sárgulni a levele. Ezt még ki kell derítenem, hogy mi, remélem nem fog tönkre menni!
Vasárnap lementünk a Körös-torokhoz is. De csak nézelődni. Olyan nagy szél volt, a fenének sem lett volna kedve belemenni a vízbe. Egy jót lángosoztunk, aztán hazajöttünk.
Jó lehetőség lenne ez a strand a városnak, de valami olyan igénytelenül van megcsinálva, hogy az förtelem. Először is 600 Ft-ot kérnek a parkolásért (nem értem miért nem lehet órára váltani, mert nem mindenki tölt ott egy egész napot). valamint ha már ennyit elkérnek, legalább adnának  valamit cserébe. De a parkoló egy gödör tenger, senki sem felügyeli a kocsikat, nevetséges az egész. Az ingyenes parkoló meg, fél km-re van a strandtól és a gazból alig látszik ki. Kérdem én. Ha egy város elég rossz anyagi helyzetben van és rendelkezik egy nagyon szép adottságokkal rendelkező stranddal, miért nem használja ezt ki? Csak egy kasza kellene hozzá, hogy igényesebbé tegyenek mindent. A strandot reggel el kellene boronálni és máris gyönyörű homok lenne, valamint néhány virágot kiültetni és máris dőlne a nép. Nem pedig egy lepukkant, gazos, szemetes strand várná az odatévedőket. Kész agyrém.
Na, jól kimérgelődtem magam. Ez van. A másik dolog ami miatt szomorkodom. Egy ideje szemezgettünk egy kis házzal, kívülről kész volt, belülről még teljesen formálható. Egész jó helyen lett volna, normális méretű udvarral. Gondolkoztunk, hogy eladjuk a lakást és megvesszük. De elkelt :"((( Sajnos lecsúsztunk róla, sokáig teketóriáztunk. Bár nálunk ez a ház vásárlás elég nehéz ügy. Hol mennénk, hol meg lebeszéljük magunkat, hogy még várnunk kell 2-3 évet. De ez egy jó lehetőség lett volna:( Ez van, majd egyszer.

Nincsenek megjegyzések: