2013. szeptember 11., szerda

Gyors vacsora

Paradicsom (és kovászosuborka) mániás vagyok, azt hiszem bevallhatom. Jöhet minden formában, egyedül a káposztás-paradicsomos húsgombócos variációval vagyok képtelen megbarátkozni.
Nagy kedvencem az oívaolajos pirítós is. És mivel a paradicsom és az olívaolaj jó barátok, szépen együtt fogyasztom őket.
Egy kis olívaolajjal meglocsoltam a kenyérszeleteket és serpenyőben megpirítottam őket. Karikára vágott paradicsomot és fetasajtot tettem a tetejére, díszítésként egy kis olajbogyót, meghintettem szárítottam bazsalikommal és már ettem is. Végül egy finom fehérbor megkoronázta ezt az egyszerű de ízletes vacsorát.
Nyamiii:)



2 megjegyzés:

Hédi írta...

Jól néz ki, biztos nagyon finom!

BoGyo írta...

EgSzerű, de nagyszerű:))