2013. szeptember 25., szerda

Meleg otthon

A festés után a következő lépés volt a fűtés beüzemelése. Egyelőre az ősrégi kazán maradt, csak a nappaliban és a hálóban cseréltük le a radiátorokat illetve vezettük új helyen a csöveket. A többi helyiségben maradt minden a régiben. Talán majd jövőre tudunk korszerűsíteni.
Hétvégén ezen gyúrtunk, hogy végre ne cidrizzünk itthon. Sikerült minden összekötni. Csak a kazán nem működött:( De az én ezermester kis párom azt is megjavította!! Úgyhogy most már végre finom meleg van!! Olyan jó!
Gyönyörű kép kompozíció a szelektív hulladékkal. A lényege a radiátor:)

Most még hátra van a parkettázás. Talán pár héten belül az is elkészül és végre behozhatjuk a bútorainkat és birtokba vehetjük a többi szobát. Azért már várom kicsit, hogy leülhessek a kanapéra egy bögre forró teával és gyönyörködhessek a munkánk gyümölcsében:)

4 megjegyzés:

Monika írta...

Megértelek!!!!Emlékszem,amikor a mi lakásunk volt szétszedve.:)
Szép lesz,jó lesz.
Fura,hogy bár kint ma 20 fok van,de már napok óta begyújtunk a kis cserépkályhába,mert a lakás igen hideg.

BoGyo írta...

Igen, estére jól esik egy kicsit melegben lenni. A múlt hét elég húzós volt, nem győztem este magamra pakolni a takarókat. De így már nyugodt vagyok:)

Névtelen írta...

3 éve estem át két teljes házfelújításon( itthon és a telken) úgyhogy most jó értelemben irígykedve gondolok rád: milyen öröm lesz megpihenni majd a készben❤

BoGyo írta...

Már most olyan jó megállni és szemlélődni, hogy mennyit változott a kezünk alatt. És ha végre kész leszünk....
Hétvégén parkettát vásárolunk!!! Jupiii!!!!