2011. augusztus 1., hétfő

Hétvége

Kevertük-kavartuk a hétvégét. Terveztük, hogy megyünk B. szüleihez vagy megyünk tanyázni. Aztán az lett belőle, hogy a kis férjem pénteken sokáig dolgozott én meg a víz fogságában voltam a munkahelyemen, úgyhogy lemondtunk a Balatonra való utazásról. Helyette szombaton fogtuk magunkat és mentünk Bp-re csavarogni. Voltunk ilyen boltban-olyan boltban meg öt tucat másikban:) Aztán irodaszéken és porszívó zsákon kívül nem vettünk semmit:) Aztán ettünk egy jót és hazajöttünk. Amikor hazaértünk meg fogtuk magunkat és lerobogtunk a tanyára. Nem vagyunk egyszerűek. Este mikor kiértünk, csak hogy teljes legyen a nap főztem egy kis őszibarack dzsemet:)
Vasárnap, csak hogy szép napunk legyen és örüljünk a hétvégének esett az eső. De legalább délutánra elállt így le tudtuk nyírni a füvet meg csináltunk egy ùj szamóca parcellát. Remélem megfogják a kis palánták, mert elég manók voltak.
Olyan szép lett minden mire kész lettünk. Aztán indulnunk kellett haza:(
Itthon még rendbe tettem a kis erkélyem. A paradicsomok megvannak, még szépen teremnek. Koktélparadicsomnak is beillő méretűek a termések:))) De legalább vannak:) Sajnos a gombafertőzés tönkretette az új kis virágokat, úgyhogy a meglévő termések beérte után nem számíthatok többre, de már annak is örülök, ami eddig termett. A többi növény szerencsére remekül van, még az elfekvő osztályon lévô virág is elkezdett új hajtásokat hozni. Remélem rendbe fog jönni, jó kis virág volt.
Ilyen szép lett :)  


Azt hiszem áttérek a napraforgó termesztésre, ez legalább mindig sikerül:)
A hatalmas mennyiségű paradicsom:)

Nincsenek megjegyzések: