2014. július 9., szerda

Otthon, édes otthon

Jó, hogy van egy hely, ahol egy hosszú, fárasztó nap után kicsit megpihenhet az ember.
Gyönyörködhet egy kis nyíló napszemvirág-füzérajakban együttesben:
Egy picuri de annál illatosabb Jude of Obscure rózsában:
Leírás az Oázistól: "A Jude Az Obscure közepes méretű bokrot nevelő, erős növekedésű egészséges rózsa. Virágai nagyok, kehely alakúak.Színük barack sárga a szirmok belső oldalán,halványabb sárga a külső részen.Illata karakteres ,gyümölcsös.Magassága legfeljebb 105 cm. Szélessége 120 cm."
Illetve Esztertől felrakok egy képet (remélem nem haragszik), hogy milyen csoda lesz belőle, ha kicsit megerősödik:
Majd, miután megszemlézett mindent és elvégezte az otthoni teendőket, bemehet és lepihenhet, itt:


7 megjegyzés:

Monika írta...

Hoppá! :) A kertben kéne sátraznotok.Most hol alszotok?

Juhmeli írta...

Szuper! Én is akarok! Ferivel mi is arról beszéltünk, ha egyszer megcsináljuk A Felújítást, akkor sátrazni fogunk a mókikkal az udvaron. Én is akarok felújítani! És persze akarok olyan gyönyörű rózsát is.:)

BoGyo írta...

Az romok mögött van a szobánk. Jól lefóliázva, hogy megpróbáljuk elkerülni a rengeteg port. Ez most még tartható, de ha az aljzatot fogják készíteni, akkor egy darabig nem jutunk be. Így vagy tényleg sátrazunk vagy valamelyik melléképületbe vackolunk be. A 2 nap óta tartó esőben nem olyan jópofa dolog lenne a sátrazás:) De egyszer minden elkészül. Nem pikk-pakk, az biztos, de majd a végére érünk. Remélem.

Monika írta...

Mire leírtam,azután jutott eszembe az eső.Az úgy tényleg nem jó .
Melléképület,....Néhány éve,amikor felújítottunk, a konyhám költözött le a garázsba , és fóliáztunk,de mindenhol por volt.Hát, utána jó, de már nincsen annyi erőnk.

BoGyo írta...

Igen, esőben nem olyan izgi:) A melléképületben lévő konyhát már teljesen megszoktam, múlt nyáron is ott főzőcskéztem. Sőt, télen is inkább kint főztem az illatos dolgokat. Nem volt rossz megoldás régen sem a nyárikonyha. Én legalább is nagyon nem szeretem, ha odabent terjeng a kaja szag, hiába megy az elszívó vagy szellőztetek, némelyik étel illata eléggé be tud szorulni.

Eszterkertje írta...

Dehogyis haragszom :o) Nagyon jó érzés, hogy így dédelgeted a rózsagyerekeidet. Nálam most újra tele van bimbóval és virággal a Jude, mindenképpen Ő a kedvenc angolom.

BoGyo írta...

Nagyon-nagyon szépek! Nálunk is van még 1-2 bimbó készülőben. Alig várom, hogy nyíljanak:)