2011. november 21., hétfő

Kapu projekt

Elkészült a kapu a tanyára!! Olyan ügyes férjecském van!! Hipp-hopp összerakta, hegesztette! Nagyon büszke vagyok rá! Reméljük valamennyit számítani fog, nem olyan könnyen grasszál be valaki az udvarba. Sajnos kétlábú állat ellen nincs orvosság, aki be akar jönni, az bármit megtesz és tönkretesz. Előre is készült a kocsibejáróhoz, valamint hátra a garázs és a tanya közé is  lett egy kisajtó.
Ez lett az "utcafronti" kapu.
 Jót nevettem a macskákon, mert amikor elkészültek, nagy sebbel-lobbal a szokott útvonalon akartak közlekedni, aztán csak néztek, mint a boci, hogy ez meg micsoda. Milyen akadályt gördítettünk eléjük:))
Őrszemek
Még le kell festeni a vasakat, de ez lehet, hogy majd tavaszra marad. Nem baj, a célnak így is tökéletesen megfelel.
Amúgy nagyon jó volt a hétvége. Főztünk forralt bort, sütöttünk tököt, melegedtünk a kályha mellett stb. stb. Rá tudtam volna még húzni pár napot:)
Elővettem néhány karácsonyi dekorációs könyvet is, lassan el kellene kezdeni készülni a karácsonyra, mert aztán megint minden az utolsó pillanatra marad. Csak még nem találtam ki, hogy miket készítsek. Na de majd csak megjön a nagy ötlet :)

4 megjegyzés:

csakBea írta...

Tényleg nagyon ügyes a férjed! Eddig nem is volt kaputok?
A macskák a tieitek?

BoGyo írta...

Eddig nem volt! Még annak idején apukámék úgy alakították ki, hogy ne legyen. Sajnos az a világ már elmúlt. Régen volt, hogy nyitva maradt az egész épület, akkor sem tűnt el semmi:( Sajnos most már a csukott ajtón keresztül sincs biztonságban semmi.
A cicák kóbor cicák:) De évek óta, amint meglátják, hogy kiértünk már rohannak is hozzánk. Ameddig kint vagyunk ők is ott vannak velünk:) (gondolom ez nagy részben a nekik adott kaja miatt van :)))

juhmeli írta...

Nagyon ügyes a férjed, jó "kis" akadály lett. A koldusaitok nagyon jó bőrben vannak, csinosak, jólfésültek. Örülök a hétvégéteknek, hogy újra tudtok lazulni:)

BoGyo írta...

Tömjük őket rendesen:)) De el is várják, akkora nyivákolással vannak, ha nem érkezik időben a kaja, mint a csuda:))