2011. november 16., szerda

Minden a helyén:)

Most értem vissza a rendőrségről meg a tanyáról. Reggel 9-re mentünk anyukámmal. Szépen megírták a papírokat, jegyzőkönyvbe vettek mindent, amit megtaláltak, kiadó-beadó-leadó-eladó papírokat megírtak, átadták a cuccokat és jöhettünk. 99%-ban meg lett minden!!!!! :))) Szegény embernek nem hagyták ott a lekvárokat :( úgyhogy ami megmaradt belőle azt visszakaptam. Pedig direkt mondtam, hogy nyugodtan maradjon ott. De ez van. Még lesz bírósági tárgyalás, nem ússza meg egy ejnye-bejnyével. Gyorsított eljárásban fogják elintézni a városi bíróságon, aztán kb. vmennyi pénzbüntetést kap. Bár azt nem tudom miből fogja kifizetni szerencsétlen, ha most sincs pénze. 
Kiderült, hogy pár dűlővel föntebb lakik. Munkanélküli szerencsétlen és ahhoz pedig túl büszke, hogy elfogadjon segítséget (még a segélyt sem fogadja el). Erre a marhája meg elindul beszerző körútra, hát tényleg ez a megoldás:(
Na de a lényeg, hogy meg van a mikro (bár vmi lett az ajtajával, mert nem csukódik, remélem a kis párom meg tudja csinálni), a fás kosár, gázpalack és az evőeszközös legtöbbje. Néhány dolog hiányzik, de üsse kavics! Már az is nagy dolog, hogy ennyi meg lett. 
Hétvégén megpróbáljuk megerősíteni a védelmi rendszert, meg fertőtlenítem a meglett dolgokat:)
Jipppiiiiiiiiiiiii:))))))))

2 megjegyzés:

csakBea írta...

Munkanélküli, de a segélyt túl büszke elfogadni, betörni meg nem szégyell??? Mire olyan büszke?

Sajnos a férjem is munkanélküli, de nem tudom elképzelni, hogy neki indulunk betörni /hacsak nem egy bankba :)/

BoGyo írta...

Igen, elég logikátlan a dolog:) Akkor büszkén próbáljon meg boldogulni magától, nem pedig ilyen módon.