2011. november 24., csütörtök

Reggeli apró öröm

Forrás
Jól indult a reggel. Munkába menet láttam egy kis vörösbegyet. Annyira kis aranyos madár. Picike, szerény, szép. Egy kis bokron kuporgott. Jó kedvet hozott a mai ködös reggelbe:)
Bár szeretem az ilyen időt. Minden csupa zúzmara, mintha porcukorral szórta volna be a jó Isten az egész várost. Na jó, kocsiban ülve én sem értékelem annyira, de gyalogosan olyan sejtelmes! Szép és kész :)
Deres világ

7 megjegyzés:

csakBea írta...

Én is szeretem. Szerettem... aztán megnyitom az origót, és azt írja, hogy Debrecenben szmog van. Akkor amit én ártatlan ködnek vélek, az szmog? Elvették a "játékomat"

BoGyo írta...

Nem vették el!! Ez biztos, hogy köd! :) Csak azért is!! :)

Juhmeli írta...

A madárkák, a természet egy apró darabkái. Ismerős érzés az öröm, amit a látványuk ad. Milyen kevés elég, hogy forduljon a kedvünk:)

csakBea írta...

Jaj, elfelejtettem, tetszik az új dizájn, finoman visszafogott! :)

BoGyo írta...

Köszönöm! Egy kicsit téliesítettem. Tiszta karácsonyi hangulatom van. Ma neki is állok megcsinálni az adventi koszorút:)

cottage írta...

szia!

Ügyes vagy, nagyon helyes kosarak. Nekem nem lenne kitartásom kosarat fonni, ezért veszek, illetve elcsaklizom a rokonoktól:)

Vörösbegy, tényleg olyan kedves. Néha betér hozzánk is a kertbe, de sosem felejtem el, hogy a fél éves elsőszülöttel kirándultunk, és egy pihenőhelynél pelenkázás vagy szoptatás (?)közben odaröppent hozzánk egy példány. Azóta is mesélem a gyerekeknek.

BoGyo írta...

Köszi! Az első pár órán én is úgy voltam, hogy lehet, hogy nem fog menni ez a dolog. De utána belelendültem:) Most már alig várom, hogy csinálhassam, teljesen kikapcsol.
(remélem egyszer tudok fonni egy madáretetőt is:) )